925 sterling silver gold plated sieraden

Stel de 925 sterling silver gold plated sieraden niet bloot aan water, parfum, alcohol of andere substanties om ervoor te zorgen dat de gold plating niet beschadigd raakt.

Gold filled sieraden

Hoewel de 14k gold filled sieraden niet snel verkleuren, worden ze wel vies. De oliën van je huid en vuil uit de omgeving om je heen worden overgebracht op het metaal en moeten worden weggespoeld.

Hoe sieraden schoonmaken?

De gemakkelijkste manier om je handgemaakte gold filled sieraad schoon te maken, is door het met een zachte doek en afwasmiddel zonder parfum te poetsen. Goed afspoelen, droogdeppen en aan de lucht laten drogen. Zorg er voor dat de sieraden helemaal droog zijn voordat je ze opbergt.

Sommige delen van onze gold filled sieraden, zoals bedels, zijn wellicht gold plated in plaats van gold filled. Controleer de artikelbeschrijving en we vertellen je precies wat je krijgt.

Verwijder je gold filled sieraden voordat je schoonheidsproducten (lotion, parfum) aanbrengt en voordat je gaat zwemmen of douchen.

Stainless steel sieraden

Onze stainless steel sieraden zijn waterproof. Maak je stainless steel sieraden schoon met warm water en wat milde afwasmiddel. Dompel een zachte doek in het zeepsop en veeg de stainless steel sieraden voorzichtig af met de vochtige doek totdat het stuk schoon is. Veeg de resterende zeep van je sieraden af ​​met een doek die in schoon water is gedompeld.

Hoe sieraden bewaren?

Bewaar sieraden apart, zodat ze niet in de knoop raken of tegen elkaar krassen. Houd je sieraden glanzend door ze te poetsen met een zachte katoenen doek.